Férfiaknak is?

Hol van az megírva, hogy csak a nők lehetnek cipőmániások? Na jó, azért valljuk meg őszintén, kevés férfit ismerek én is aki gyűjtené a cipőket, de annál több olyan férfit ismerek, aki gyűlöl vásárolni, főleg cipőt venni, és aki éppen ezért mindent megtesz, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsa annak a pár lábbelinek, amit épp napi szinten használ. Természetesen a férfiak számára is legalább annyira fontos a megjelenés, mint a nők számára, így ők sem tehetik meg, hogy egy teljesen elkopott, elhasznált cipőben jelenjenek meg mondjuk a munkahelyükön, vagy pedig egy-egy rendezvényen. A vezetés azonban őket is legalább annyira érinti, mint bennünket nőket, ha épp nem jobban. Az ő cipőiket is ugyanúgy tönkreteszi sajnos a vezetés, és a vezetés következtében a folyamatos pedálhasználat.

Valamelyik nap néztük neki épp, hogy a kedvenc cipőjével vajon mit tudnánk kezdni, mert már teljesen szétdörzsölte a kárpit a sarkát. A cipő összes többi része teljesen tökéletes, de a sarka, az valami teljesen borzasztó állapotban van. Meg is próbáltam neki cipőápolóval lekenni, de igazából kicsit lett csak jobb, így éppen hogy használható. De ha még két hétig ebben vezetget, akkor biztosan új után kell majd nézni.

Vettem a bátorságot, és rendeltem neki is a https://heelgood.hu/ oldalról egy cipősarokvédőt. Feketét, hiszen az férfias is, és elegáns is, mert hát azért erre nyilván figyelni kell, de gondoltam kipróbáltatom vele, mert tudtam, hogy ő a váltócipőt biztosan nem fogja bírni hosszú távon. Elfelejti átvenni, és az ő pozíciójában ezek nagyon kellemetlen szituációként sülhetnek el.

Tegnap már azzal jött haza, hogy a kollégájának is rendeljünk már ilyen cipővédőt, mert nagyon jó, és ő is hasonló problémával küzd. És ugye ez nem csak nőknek van kifejlesztve, mert akkor bizony ő nem mondja senkinek, hogy ő is használja. Megnyugtattam, hogy ugyanúgy a férfiak számára is tökéletes a találmány és már számtalan ember hordja is, nyugodjon meg, és rendeltünk egyet a kollégájának is. Tehát a válasz a kérdésre: igen, férfiaknak is!