Ismered már őket?

Az ember a telefonjával együtt szimbiózisban él. Ez manapság nem kérdés sajnos vagy nem sajnos. Lehet azon vitatkozni ez mennyire jó vagy milyen káros hatásai vannak, de jelenleg ez a helyzet. Mindent azon vezet. A naptárát, a telefonszámokat, az elérhetőségeket, jegyzeteket és egyéb üzeneteket, képeket, figyelmeztetéseket, teendőket. Teljesen természetes tehát, hogy ha bármi baj történik a készülékkel, mondjuk, ami a leggyakoribb, hogy összetörik a kijelző vagy tönkre megy az akkumulátor, esetleg a szoftveres rendszerrel van valami baj, szinte megáll az illető élete. Nem igazán tud tovább lépni addig, még kész nem lesz a telefonja.

De mi van akkor, ha rossz csapatra találsz? Ha nem jól kapod vissza a készüléked, vagy épp még rosszabb lesz az eredmény, mint oda mentél, vagy elvesznek az adatok? Nem kis súlya van tehát annak, hogy hova, milyen csapathoz visszük el javításra mondjuk a telefonunkat vagy a laptopunkat.

Az iszereles csapata rajtam már igen sokszor segített. Nagyon sokat utazok és sokat használom is az eszközeimet. Az iphonok leggyakoribb problémája, mint tudjuk a kijelző betörése és az akkumulátor meghibásodása. Én mindkettővel meglátogattam már őket egy nagyon kedves ismerős javaslatára, akinek aztán imába is foglaltam a nevét a segítségéért. Egészen egyszerűen ugyanis ez a csapat nem elég, hogy szakmailag rettenetesen felkészült és minden részét ismerik az apple termékeknek, de nagyon gyorsan is dolgoznak, és még ráadásul kedvesek is, tehát betérni is jó hozzájuk.

Én nagyon meg voltam vele elégedve, és ha Te is egyszer hasonló cipőben járnál, bátran keresd fel őket, mert biztosan nem fogsz csalódni, sőt, kellemes időtöltés lesz a találkozás ezekkel a kedves és igazán lelkiismeretes emberekkel. Csak ajánlani tudom őket.