Aki keres talál

Amikor nemrég azzal állítottam haza, hogy az egyéni vállalkozásomhoz, amiben egyedi drótékszereket készítek, szükségem van egy weboldalra, és csináltatni fogok egyet, mert nem igazán vannak rendezvények a vírus miatt és nem is igazán jutok el azokra, ha hétvégén dolgoznom kell az ékszereken, mert hát még teljesen nem tudtam otthagyni a rendes munkámat, akkor mindenki igen furcsán nézett rám, mert ha valamihez, akkor a számítógéphez tényleg nem értek. Én azonban – mint eddig már sokszor előfordult – az életben, biztos voltam benne, hogy egyrészt nagyon jól fog elsülni az oldal, segíteni fog az értékesítésben is, másrészt pedig hogy könnyen fog menni, mert kapok hozzá olyan segítséget, hogy nem lesz hátrány, hogy én nem értek ehhez a területhez.

Így is lett. Találtam ugyanis egy tökéletes csapatot, akik iszonyat gyorsan rittyentettek nekem egy hihetetlen szép oldalt, ahol bemutatkozás, szép design, gyönyörű színek vannak. Az egész oldal nagyon elegáns és kifinomult, pontosan olyan, amilyet szerettem volna. Persze a családom ebben a helyzetben már nem gúnyolódik, leginkább csak csodálják a bátorságom, és hogy ezek nekem mindig sikerülnek.

Arra azonban nem számítottam, hogy erre az oldalra folyamatosan képeket kell készíteni az ékszerekről. Persze nem is akármilyen képeket, mert az amatőr képek világában valóban felesleges lenne egy weboldal. Ide profi és gyönyörű képek kellenek. Rá is kerestem a termékfotózás témakörére budapest területén, és hát persze találtam elég sok lehetőséget, és kétségbe estem, hogy mi alapján kellene nekem választani közülük. Nézelődni és keresni kezdtem. Találtam is. A https://fotodastudio.hu/ csapat képei ugyanis sokkal jobbak, kifinomultabbak és élettel telibbek voltak mindenki másénál, úgyhogy fel is vettem velük a kapcsolatot és már meg is állapodtunk azóta a közös munka paramétereiben. Hihetetlen módon örülök annak, hogy ennyire gyönyörű és valóban minden téren profi oldalam lesz nemsokára. Persze gyönyörű képekkel.