Neked is szükségessé válhat

Én megmondom őszintén, hogy mindig is hatalmas figyelmet fordítottam arra, hogy még véletlen se legyen semmi olyan helyzet vagy szituáció az életemben, amikor a telefonomat baj érhetné, össze tudna törni vagy vízbe tudna esni, hiszen gyerekkoromban nagyon sokat kellett tanulnom spórolni játékokra, dolgokra, így az első telefonomra is kamaszként, így a főiskola alatt is mindig megvettem a drágább készülékeket, de nagyon vigyáztam is rájuk. Így aztán én azt mondhatom, hogy nagyon sok ideig úgy gondoltam, hogy velem nem fordulhat elő semmilyen baleset, a telefonom teljesen biztonságban van, hiszen tokban hordom, menet közben nem telefonálok vele, csak hogy ha szabad mindkét kezem és kijelzővédő fólia is van rajta, ami védi a töréstől a kijelzőt, hogy ha véletlen mégis oda ütném valahova.

Nem is kérdezősködtem sosem telefon szervíz csapat iránt, és ha ilyen volt a téma is mindig unatkoztam, és nem figyeltem oda. Most már így utólag azt kell mondjam, hogy sokkal jobban tettem volna, hogy ha nem nagyképűen gondolkodtam volna, hogy velem nem eshet meg semmilyen balest, hanem alázattal figyeltem volna a tapasztalatokat, mert nem jártam volna annyira szerencsétlenül mint most, amikor bizony mégis kicsúszott a telefonom a kezemből és azonnal szükségem volt egy xiaomi szerviz segítségére.

Persze fogalmam sem volt, hogy hova fordulhatnék, ahol szakmailag tökéletes tudással és lelkiismeretes munkával megjavítanák a telefonomat, még nem felkerestem az egyik jó barátomat és ő ajánlotta a xiaomiszervizshop.hu csapatát, akikben hála a jó égnek nekem sem kellett csalódni, hiszen tökéletes munkát végeztek. A telefonom azóta tökéletesen működik és most már az egóm is a helyére került, nem gondolom nagyképűen hogy mindig az emberek hibája ha összetörik a telefon, vannak balesetek is, amiket nem tud kikerülni, akárhogy próbálkozik is. És persze ismerem az ország legjobb telefon szerviz csapatát, akiket én is csak ajánlani tudok. Ne legyen rá szükségem a jövőben, de ha lenne, csakis őket fogom felkeresni.