Az új kedvencem

Én apple termék mániás vagyok. Vállalom, hisz szeretem nagyon, és tényleg szinte mindenem apple. A telefonom, a laptopom, már a fülhallgatóm vagy headsetem is. Az airpods egy kifejezetten különleges találmány, amit először én is nagyon furcsán vizsgáltam. Semmijen vezeték, semmijen tartó elem, mennyire lehet kényelmes, vagy épp mennyire marad a fülben, milyen gyorsan merül le, mennyire jó a tartója és milyen könnyen lehet elhagyni.

Nem véltelen hagytam ezt a végére, mert én sajnos minden ilyen pici dolgot képes vagyok férfiként szinte azonnal elhagyni. Nem tudom miért. Soha semmilyen körülmények között nem hagytam el például a pénztárcámat, a telefonomat vagy a lakáskulcsomat, és valahogy az ilyen kis pici dolgok mindig elvándorolnak tőlem. Nagyon kell figyelnem rájuk. Nézegettem tehát ezt a terméket én is egy ideig, de hát annyira jó véleményeket hallottam róla, hogy végül csak vettem egyet.

Meg kell mondanom, tényleg fantasztikus ez a termék. Nagyon kényelmes, és rendkívül jól lehet benne bármit hallani, nagyon jó a zajszűrése. Hihetetlen találmány, manapság már a kedvencem, mindenhova viszem magammal. Sikerült azonban már a tartót elhagynom. Nem tudom, hogy történhetett, mert még csak arra sem emlékszem, hol volt utoljára velem. Egy napig tehát nagyon kellett a kis egységekre figyelnem, nehogy nyomuk vesszen, amíg meg nem érkezett az új airpods tok rendelésem a baseusshop.hu oldalról. Egyből kettőt rendeltem, természetesen a feleségemnek azt mondtam azért, mert nagyon tetszett mindkét szín és nem tudtam dönteni, de valójában azért, mert számítok rá, hogy újra el fogom hagyni, és legalább legyen egy pót otthon, amíg megérkezik az új rendelésem. És persze ha ugyanolyan színűt rendelek, mint volt, a feleségem se veszi észre, hogy megint elhagytam valamit.