A legjobb csapat

Én nem szoktam ajánlásokat osztogatni sem céges szinten, sem ismerősöknek, nem beszélve az állásokról, mert hát valljuk meg őszintén, ha valakit ajánlunk annak a hozzáállásáért, munkájáért, emberségéért valahol kezességet vállalunk, és ez a mai világban nagyon nehéz dolog. Egy pillanat alatt változik például az emberek hozzáállása a munkához vagy a minőséghez, a kommunikációhoz, és ez egy ajánlás esetén nagyon kellemetlen szituációkat szülhet. Nem beszélve arról, hogy ha mondjuk egy munkára ajánlunk valakit, és bármi probléma kerekedik belőle, az ismerősünk is és a hely is minket keres majd meg, és két tűz közé kerülhetünk. Kellemetlen, igazán nagyon kellemetlen szituációk kerekednek ki ezekből sokszor sajnos. Én ezért nem szoktam ajánlásokat tenni.

Na persze néha azért én is kivételt teszek. Azokat, akikért tűzbe tudnám tenni a kezem, bátran ajánlom, úton és útfélen, mert egyrészt tudom, hogy nekik mekkora segítség, másrészt tudom, hogy mekkora segítség ez annak, akinek szüksége van a szolgáltatásukra.

Az androidszerviz.hu például bátran ki merem jelenteni, hogy az egyik legjobb samsung telefon szervíz budapest utcáin. Bármikor szükségem volt rájuk, szinte azonnal, nagyon kedvesen, lekiismeretesen, és ami még fontosabb talán, hogy tökéletes munkával és eredménnyel a segítségemre voltak. Bárkinek ajánlottam eddig őket, mindig hálálkodva keresett meg, hogy szinte életmentő segítséget nyújtottak számára, és azt gondolom, hogy ezek azok a visszajelzések, amik miatt egyrészt az ember nem ajánl mindenkit, másrészt viszont mindenhol ajánl néhány embert vagy szolgáltatót.

Bárkinek, akinek telefonját szervizelni kell, bátran és meleg szívvel ajánlom őket, mert nem csak hogy profik és gyors segítséget nyújtanak, de néha olyan információkkal is szolgálnak számunkra, amik felbecsülhetetlenek a készülékek professzionális és hosszú távú használatát tekintve. Én nagyon szeretem őket.