Új imádatom

Én világ életemben nagyon szerettem nosztalgiázni. Nem igazán vagyok idős még, de valahogy a tizennyolc éves korom után a mostani harmincig többször előfordult, hogy az eltett kis emléktárgyakat és az egyes időszakok szép emlékeit visszaidéző képeket sűrűn a kezemben forgattam és visszaemlékeztem a régi szép időkre, amikor még az embernek fogalma sem volt arról, hogy az a bizonyos édes időszak, amikor még az iskola, a hobbi és a barátok tették ki az életünket megváltozhat, és lehet sokkal szürkébb, unalmasabb és konokabb is. Én néptáncoltam, rengetegszer volt fellépésünk külföldön és jártunk turnézni is, egyszóval én elmondhatom, hogy nekem a kamasz korom mozgalmasabb és érdekesebb volt mint a mostani felnőtt létem, ami mostanság kimerül a hajthatatlan munkában és a kevés pihenésben.

Most azonban egy olyan nosztalgia dologra találtam rá, ami teljesen felpezsdített és visszahozott egy nagy adag életkedvet a kamasz korszakomból, hiszen amikor fellépések előtt sminkeltük magunkat akkor az avon termékek voltak a sztárok. Emlékszem, együtt bújtuk a katalógust az avon termékekkel és fogalmunk sem volt, hogy hogyan kérjük a szüleinket, hogy még egy rúzst vagy plusz egy szemhéjpúdert vegyenek nekünk, hogy a következő fellépésen ki tudjuk próbálni.

Persze aztán az időszak tovább haladt, főiskolára mentünk, abba is hagytuk sokan a táncot és hát azt kell mondjam, hogy az avon termékek is a múlt feledésébe merültek, hiszen elég nehézkes volt rendelni, és egyedül nem volt akkora öröm a katalógust olvasgatni. Most azonban rátaláltam a https://pipereshop.hu/ oldalra, ahonnan nem csak rendelni könnyű és egyszerű, hanem bizony hihetetlen sok termék van az oldalon. Az avon márka szinte minden termékét meg lehet itt vásárolni, gyorsan és egyszerűen, ez pedig nem csak a nosztalgia, de a sminkelés újra napi rendszerbe foglalásának ideje is, hiszen egy ideje nem sminkeltem, de így azt gondolom, hogy újra nekiállok egy napi alapsminket feltenni reggel. Talán a kedvem is minden reggel jobb lesz egy kicsit mint e nélkül.