Legújabb projektem

Nem olyan régen döntöttem úgy, hogy kiszállok az akkori munkahelyem csapatából és saját vállalkozást indítok. Nem igazán éreztem már jól magam a csapatban, mert a légkör is nagyon sokat változott és már a minőséget sem igazán tudta biztosítani minden ember, így pedig a végeredmény tekintetében is egyre több panasz érkezett, amivel együtt én már nem akartam részt venni, ezért a saját vállalkozásom kiépítésén kezdtem el dolgozni. Persze rengeteg dologra szükségem volt, hiszen minden szerszám céges volt, és szépen lassan elkezdtem minden fontos dolgot beszerezni. Én akkor nem igazán mélyedtem bele abba, hogy milyen márkát vagy milyen formáját válasszam az egyes szerszámoknak, hiszen nem igazán volt időm válogatni, szinte azonnal érkezni kezdtek a munkák.

Később azonban már éreztem is ennek a kárát, hiszen sorra mondták fel ezek a gyorsan és meggondolatlanul vásárolt szerszámok a működésüket. Úgy gondolom, hogy ezen a téren még bőven van mit tanulnom, noha szakmailag magas technikai és tapasztalati tudást szívtam magamba a csapatban eltöltött évek alatt. A legeslegelső szerszám, amit be kellett szereznem egy sarokcsiszoló volt, és olvasgatni kezdtem, hogy melyik márkát vagy melyik típust válasszam, így pedig rátaláltam a fabrikshop.hu oldalára, amiről aztán annyira jó véleményeket olvastam, hogy onnan rendeltem egy új sarokcsiszolót.

Nem bántam meg, sőt, azóta már rengeteg dolgot rendeltem erről a kis oldalról, hiszen maradéktalan meg voltam elégedve a vásárlás menetével és a szerszám minőségével is. Azóta is tökéletesen működik, de ami talán még ettől is nagyobb öröm volt számomra, hogy nagyon könnyű és biztonságos munkát nyújt nekem minden egyes felújítás során, ami kifejezetten sok energiát spórol meg számomra, és gyorsabban végzek így a részfeladatokkal . Mindenkinek csak ajánlani tudom a fabrikshop.hu oldalát. Biztos vagyok benne, hogy mindenki elégedett lesz a termékekkel, akár csak én vagyok.